فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز شنبه ۱۴۰۳/۲/۱         
  

خیس کردن دانه چیا یا تخم‌شربتی و مصرف آن سبب افزایش متابولیسم بدن، چربی‌سوزی، و برطرف کردن تورم و التهاب در بدن می‌شود.


به گزارش  قدس آنلاین  به نقل از عصر ایران،  با اطلاع‌رسانی‌های بیشتر راجع به فواید بی‌شمار دانه چیا، این دانه اخیرا میان افراد بسیار محبوب شده است و این روزها افراد بسیاری از آن استفاده می‌کنند. چیا گیاهی است که اولین بار از مکزیک آمده است و از خانواده نعناع است و در بسیاری از مناطق به تخم شربتی معروف شده است.

دانه‌های ریز و سیاه‌رنگ چیا یا همان تخم شربتی خواص فراوانی دارد و سرشار از فیبر، پروتئین و آنتی‌اکسیدان است. این دانه‌ها را می‌توانید به مواد و خوراکی‌های متفاوتی از جمله سالاد، غذاهای پخته‌شده، سس، بستنی، سوپ و آب‌میوه بریزید و از فواید آن لذت ببرید. خوشبختانه، این دانه‌های موثر و پرخواص بسیار ارزان هستند.
 از جمله مهم‌ترین خواص این دانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
روده‌ها را تمیز می‌کند.
قند خون را کنترل می‌کند.
هضم و گوارش آن بسیار راحت است.
موجب تقویت سیستم گوارش بدن می‌شود.
آب‌رسانی خوب برای بدن شما است.
از تشنگی و عطش جلوگیری می‌کند.
چربی‌سوزی بسیار عالی است.
متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد.
دارای اسیدهای چرب امگا 3 است.
بیماری فشار خون را درمان یا دست کم مهار می‌کند.
در درمان و مهار بیماری‌ها و اختلالات قلبی عروقی موثر است.
دیابت 2 را درمان یا دست کم مهار می‌کند.
استخوان‌ها را تقویت می‌کند.
نوشیدنی انرژی‌زا است و باعث افزایش اثر فعالیت‌های بدنی می‌شود.
التهاب‌ها و تورم‌های موجود در بدن را کاهش می‌دهد.

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.