فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۳۰         
  

سلامت نیوز: فرصت کم برای پختن غذا مهم‌ترین دلیل برای این است که بخواهید بیش از یک وعده غذا بپزید. اما غذایی که چند روز در یخچال می‌ماند نه تنها طعم بدی پیدا می‌کند بلکه برای سلامتی هم خطرناک است‎.‎



مشکلات گوارشی: رشد باکتری‌های مضر در غذای مانده باعث مشکلات جدی گوارشی می‌شود. هضم غذای مانده بیشتر طول می‌کشد و به مرور زمان نیز باعث مشکلاتی در دفع ایجاد می‌کند‎.‎

مسمومست غذایی: ماده غذایی که در فریزر نگهداری نشود در دمای بالای ۴ درجه به راحتی باکتری تولید می‌کند. این باکتری‌ها به هیچ وجه مفید نیستند و احتمال ایجاد مسمومیت غذایی را بیشتر می‌کنند‎.

اسیدی شدن: غذای مانده با تولید باکتری بیشتر امکان اسیدی شدن آن را نیز بیشتر می‌کند که در دراز مدت باعث مشکلات زیادی می‌شود‎.‎

تهوع و استفراغ: غذای سمی باعث ایجاد احساس تهوع و همچنین استفراغ می‌شود و مشکلاتی در معده ایجاد می‌کند که در نهایت باعث کم آبی بدن می‌شود‎.‎




غذای مانده تهدیدی برای سلامتی است
غذای مانده تهدیدی برای سلامتی است

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.