فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۳۰         
  



سلامت نیوز:پژوهشگران دانشگاه هاروارد با بررسی سوابق پزشکی 124 هزار نفر در مدت 24 سال، به نقش مهم مواد موسوم به فلاونوئیدها که به میوه‌جات و سبزیجات رنگ می دهند، در حفظ سلامت، کاهش وزن و جلوگیری از گسترش پیری پی بردند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا، ترکیبات طبیعی که به غذا رنگ و طعم می‌دهند، نقش مهمی در سلامت انسان می‌توانند ایفا کنند.
یافته‌های این دانشمندان نشان داده که خوردن انواع توت‌ها و انگور از پیری زودرس جلوگیری می‌کند. پیش از این نقش ترکیبات موسوم به فلاونوئید درکاهش فشار خون و کلسترول مشخص شده بود.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این ترکیبات به کاهش وزن و بهبود زندگی جنسی انسان نیز کمک می‌کنند.

پژوهشگران دانشگاه هاروارد در تحقیق تازه خود نشان داده‌اند که با خوردن تعداد انگشت‌شماری انگور در روز می توان به نحو مؤثری کاهش وزن داد.

پیش از این نقش فلاونوئیدها در کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی و سرطان برای دانشمندان شناخته شده بود اما نقش آنها در حفظ وزن سالم و تقویت زندگی جنسی به تازگی مشخص شده است.
به گزارش دیلی میل، تنها یک وعده در روز (معادل نصف فنجان، یا تعداد انگشت شمار) انگور برای رسیدن به یک نتیجه مناسب کافی است. به نظر می رسد که فلاونوئیدها - ترکیبات طبیعی موجود در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات که رنگ و طعم به این مواد غذایی می‌دهند، عامل این خواص سودمند هستند.

در هر سه گروه، مردان به طور متوسط ​​2.2 پوند (حدود یک کیلوگرم) در هر چهار سال وزن اضافه کردند و این رقم برای زنان 4.8 پوند (حدود 2 کیلوگرم) بود. اما در اشخاصی که در این گروه‌ها از غذاهای غنی از فلاونوئید، تغذیه کرده بودند تمایل به حفظ وزن سالم، یا حتی کاهش وزن،مشاهده شد.

فلاونوئیدهایی که بیشترین خواص مفید را داشتند متعلق به گروهی به نام آنتوسیانین بودند که در انگور، زغال اخته، توت فرنگی، گیلاس، تمشک و تربچه وجود دارد.
پژوهشگرانی از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد و دانشگاه ایست آنگلیا 124 هزار نفر را در سراسر ایالات متحده به مدت بیش از 24 سال مورد بررسی قرار دادند. این افراد از لحاظ سنی در سه گروه دارای سن متوسط ​​36، 47 و 48 دسته‌بندی شدند.
انواع دیگر فلاونوئیدهای مفید برای حفظ وزن و کاهش وزن پولیمرهای فلاونوئید هستند، مولکول های بزرگ آنتی اکسیدان موجود در چای، سیب، آلو و انواع توت ها – و همچنین فلاونول، مواد شیمیایی مشابه فلاونوئیدها، موجود در چای و مواد غذایی مانند پیاز و سیب.


بهترین میوه ها برای جلوگیری از پیری
بهترین میوه ها برای جلوگیری از پیری

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.