خبرگزاري آريا-در اين مطلب به برخي از خواص قهوه و تاثير آن بر به تاخير افتادن مرگ مي پردازيم. با ما همراه شويد
به گزارش خبرگزاري آريا، محققان علوم در آمريکا در مطالعه اي ده ساله دريافتند کساني که به طور منظم قهوه مي نوشند کمتر در خطر مرگ قرار دارند.
افرادي که قهوه مي نوشند، کمتر از ديگران در خطر مرگ ناشي از عواملي همچون ديابت يا بيماري هاي قلبي عروقي قرار دارند.
محققان مي گويند هرقدر ميزان مصرف اين نوشيدني بيشتر شود، ميزان مرگ و مير افراد کاهش مي يابد.
اين ماده غذايي حاوي ترکيبات فعال بيولوژيک متعددي است که از جمله مي توان به اسيد هاي فنوليک، پتاسيم، و کافئين اشاره کرد.
بسياري از مطالعات پيشين نشان داده بود مصرف قهوه با کاهش خطر مرگ و مير بر اثر بيماري هاي قلبي همراه است.
محققان دريافتند در مجموع، ميزان مرگ و مير بر اثر همه عوامل، با مصرف قهوه، کاهش مي يابد.