فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  

پزشکان در مطالعه اخیر خود به وجود آنزیمی خاص در کلم‌ها پی بردند که ممکن است در پیشگیری از عود کردن انواع سرطان‌ها نقش داشته باشد.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مطالعات متعددی در مورد انواع کلم‌ها بخصوص کلم بروکلی انجام گرفته که نشان دهنده قابلیت این سبزیجات در از بین بردن بیماری سرطان است. همچنین در یکی از بررسی‌ها مشخص شد عصاره کلم بروکلی خطر بیماری سرطان دهان را در موش‌های مستعد ابتلا به آن کاهش می‌دهد.


پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید با اشاره به وجود یک نوع آنزیم خاص در کلم‌ بروکلی و انواع دیگر کلم‌ها اظهار داشتند: «سولفورافان» با از بین بردن سلول‌های سرطانی مانع از عود کردن بیماری سرطان می‌شوند. در واقع این باور وجود دارد این آنزیم نه تنها مانع بروز این بیماری می‌شود بلکه به درمان آن هم کمک می‌کند.

در این بررسی به تاثیر عصاره کلم بروکلی در درمان سرطان روده پرداخته شد. 28 فرد 50 سال که به طور مرتب تحت کولونوسکوپی قرار می‌گرفتند، در این مطالعه شرکت کردند. از آنان درخواست شد به پرسش‌هایی در مورد رژیم غذایی گیاهی جواب داده و پس از آن سطح ژن سرکوب کننده غده در روده‌هایشان اندازه گیری شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، پزشکان مشاهده کردند افرادی که از میزان بیشتری انواع کلم مصرف کرده بودند سطح ژن سرکوب کننده غده در روده‌هایشان بیشتر بود، در نتیجه سولفورافان با ایجاد تغییرات ژنی در بدن مانع از رشد تومورهای سرطانی می‌شود.

ایسنا
ایسنا

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.