٢١/١/١٤٤١ --- 9/21/2019 --- ۱۳۹۸ شنبه ۳۰ شهريور امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  14  نفر
بازدید امروز :  949  بازدید
بازدید دیروز :  12138  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گیاهان >> فواید برگ کاکتوس در برنامه غذایی
 

فواید برگ کاکتوس در برنامه غذایی

 

Benefits of Cactus Leaf in the Diet

برگ کاکتوسی که به عنوان نوپال، کاکتوس گلابی خاردار یا نام علمی آن اوپونیتا ( Opuntia ) شناخته میشود، قرنها به عنوان غذای اساسی مردم امریکای لاتین به حساب می آمده است. این کاکتوس، سبزی متداولی است که در تخم مرغ، سالاد، چیلی و غذاهای سرخ کردنی در آن مناطق سرو میشود. اگر چه تصور خوردن برگهای کاکتوس ممکن است چهره شما را در هم بکشد اما اگر فواید آن را در نظر بگیرید، این کار ار خواهید کرد.

  Benefits of Cactus Leaf in the Diet

کاهش قند خون

قند خون بالا منجر به دیابت، بیماریهای قلبی و سکته مغزی میشود. برگ کاکتوس تاثیر مثبتی بر میزان قند خون در بزرگسالان سالم و نیز افرادی که از دیابت و چاقی رنج میبرند، دارد. محققان دانشگاه وین برگ کاکتوس نوپال را بر روی 24 شرکت کننده که چاق نبودند و از کلسترول و تری گلیسرید بالا رنج میبردند، مطالعه و بررسی کردند. نتایج هشت هفته مطالعه و تحقیقات که در سال 2002 در Wiener Klinische Wochenschrift منتشر شد نه تنها کاهش کلسترول و تری گلیسرید را نشان داد بلکه 11 درصد کاهش قند خون را نیز به همراه داشت. خواص هیپو گلیسمی و هیپو کلسترولمی برگ کاکتوس نوپال، بخشی به محتوای بالای فیبر و بخشی به محتوای پکتین آن نسبت داده میشود.

  Benefits of Cactus Leaf in the Diet

کاهش کلسترول

به طوری که در این پژوهش مشخص شد، برگ کاکتوس کاهش کلسترول را نیز به همراه داشت. در مطالعه دیگری در فرانسه، محققان تاثیر برگ کاکتوس دهیدراته را بر 68 زن مبتلا به سندرم متابولیک بررسی کردند. پس از چهار هفته، کلسترول بد (ال دی ال) و تری گلیسرید کاهش یافته و کلسترول خوب افزایش یافت. این پژوهشها که در شماره سپتامبر- اکتبر Advances in Therapy به چاپ رسید، بیان میدارد که برگ کاکتوس را باید به عنوان غذای کارکردی در نظر گرفت چون میزان کلسترول را کاهش داده و خطر مشکلات قلبی عروقی را پایین می آورد.

  Benefits of Cactus Leaf in the Diet

مبارزه با سلولهای سرطانی

برگ کاکتوس حاوی فلاونوئیدها و فنولیکها است. این مواد، ترکیبات گیاهی هستند که مسئول خواص آنتی اکسیدانی میباشند. موسسه ملی سرطان امریکا توضیح میدهد که آنتی اکسیدانها از سلولهای سالم در مقابل آسیبهای ناشی از رادیکالهای ازاد که محصول جانبی اکسایش هستند، محافظت میکنند. آسیب رادیکالهای آزاد میتواند به بیماریهایی مانند سرطان و بیماریهای قلبی عروقی منجر شود. نشریه Plant Foods for Human Nutrition در ژوئن 2009 گزارش کرد ترکیبات زیست شیمیایی کاکتوس گلابی خاردار وقتی در سرطان کلون، کبد، سینه و پروستات امتحان شد، مانع رشد سلولها در هر چهار سرطان شد بدون این که تاثیری بر سلولهای سالم بدن داشته باشد.

  Benefits of Cactus Leaf in the Diet

فواید غذایی

برگهای کاکتوس علاوه بر فواید پزشکی، فواید غذایی نیز دارد. این غذا کم کالری است و در هر فنجان برگ کاکتوس، تنها 14 کالری وجود دارد. برگ کاکتوس را میتوان به هر رژیم غذایی افزود. ویتامینهای غالب برگ کاکتوس آنتی اکسیدانهای آ و ث و مقداری فولات و ویتامین کا هستند. مواد معدنی برگ کاکتوس عبارت است از کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم و فسفر. اگر چه افزودن برگ کاکتوس به رژیم غذایی مفید است اما باید آن را از فروشگاههای معتبر خریداری کنید مگر این که در جایی زندگی میکنید که به طور طبیعی کاکتوس گلابی خاردار میروید.  

 

منبع

http://www.livestrong.com/article/ 416888 -benefits-of-cactus-leaf-in-the-diet /



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  [همه محصولات مرتبط را مشاهده نمایید]
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت