سامانه استخراج اسانس از گیاهان علفی به روش تقطیر با بخار درکاشان طراحی ، ساخته و راه اندازی شد.
رییس
پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان و مجری طرح امروز ظرفیت بارگیری
این سامانه را درهر نوبت بارگیری 2 تن اعلام کرد گفت: این میزان بارگیری 7
برابر بیشتر از دستگاههای اسانس گیری با روش تقطیر با آب است.
دکتر
ابراهیم آبادی هزینه ساخت این سامانه را در مدت یک سال یک میلیارد ریال
اعلام کردو افزود: این سامانه با دانش روز برای اسانس گیری گیاهانی همچون
رزماری ،اسطوخودوس ، گشنیز و زیره طراحی شده و قادر است به طور مثال از هر
تن نعنا ع6 کیلوگرم اسانس تولید کند.
وی گفت: زمان تقطیر بااستفاده از این دستگاه دو ساعت است درحالیکه با روش تقطیر با آب
زمان تقطیر پنج ساعت طول می کشد.
رئیس
پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان افزود: ایران با سابقه بیش از
هزار سال در تولید عرقیات گیاهی قابلیت تولید اسانس های طبیعی متناسب با
شرایط مختلف را دارد و تلاش پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان توسعه در امر
پژوهش و کاربردی کردن دستاوردهای این بخش است.