فروشگاه اینترنتی گل و گیاه نارگیل            
امروز جمعه ۱۴۰۳/۲/۷         
  


یک متخصص تغذیه لبو را به علت وجود یک ماده آنتی اکسیدان، ضد سرطان دانست. لبو جزو گروه سبزیجات بوده و از نظر مواد مغذی، دارای قند بالایی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این متخصص تغدذیه  لبو را پیش ساز ویتامین A، C و ویتامین D دانست و گفت: لبو دارای فیبر، منیزیم و از نظر املاح حاوی پتاسیم بالایی بوده و برای پیشگیری از یبوست بسیار مفید است.
وی با بیان اینکه بعضی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند، لبو سرشار از آهن است، در صورتی که اینگونه نیست، تاکید کرد: لبو سرشار از اسیدفولیک بوده که برای همه بانوان به ویژه خانم‌های باردار و دختران جوان بسیار مفید است.

خواص لبوخواص لبو

این متخصص تغذیه  به بیماران قلبی و عروقی توصیه کرد: حتما لبو را در برنامه غذایی خود بگنجانند، چرا که این نوع از سبزیجات کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
لبو به علت داشتن پتاتسیم بالا خون را تنظیم می‌کند، به همین علت مصرف آن به بیمارانی که فشار خون بالایی دارند، توصیه می‌شود.
به علت بالا بودن قند در لبو، افراد مبتلا به دیابت بهتر است از این ماده پرارزش استفاده نکنند یا در مصرف آن احتیاط کنند.
 لبو همچنین بهترین شیرین کننده است و می‌توان لبو را با ماست و سالاد، همچنین مخلوط انواع آب میوه استفاده کرد.

  

نظرات و پرسشهای کاربران

پایگاه اینترنتی نارگیل به عنوان یکی از اولین سایت های تخصصی و جامع ترین دایره المعارف گل و گیاه و باغبانی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و از سال ۱۳۹۱ امکان خرید اینترتی محصولات مرتبط با این حوزه مانند انواع گل و گیاه و بذر، خاک و کود های کشاورزی، سموم دفع آفات و ابزار باغبانی را برای علاقه مندان گل و گیاه فراهم نموده است.
© 2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است.