شرابی درختچه ای به ارتفاعی در حدود 8/1 متر ، پهن برگ ، خزان کننده و گلدار است .برگ های آن تخم مرغی شکل تا بیضوی است و طول آن تا ۱۲ سانتیمتر هم می رسد. برگ می تواند نوک تیز یا نوک کند باشند و سطح فوقانی سبز تیره، سطح تحتانی سبز مایل به خاکستری یا سبز کم رنگ با کرک های انبوه است.گلها به رنگ قرمز شرابی ، معطر که در اواخر اردبهشت ماه و خرداد ماه بر روی گیاه ظاهر می شوند.عطر قوی گل ها را می توان رایحه ای ترکیبی از بوی آناناس و توت فرنگی و موز دانست. عطر گل ها عصر هنگام بیشتر است.
برگ ها و ساقه های این درختچه نیز معطر هستند و با شکستن ساقه ها و یا خردشدن برگ ها، رایحه ای به مشام می رسد. ميوه آن نيز جامی شكل و معطر است كه در طول زمستان روی گياه باقی ميی ماند چوب آن دارای عطر مطبوعی است.
حداكثر بلندی اين درختچه 3 متر و حداكثر گستردگی آن 2 متر ميی باشد. نياز به محل آفتابی يا سايه روشن و خاك عميق، حاصلخيز و مرطوب ولی با زهكشی خوب دارد. نسبت به سرما مقاوم است . این گیاه خزان پذیر تا دمای منفی 30 درجه را تحمل می کند.برای كاشت در شیبهای مرطوب، كنار آبروها و میان چمنكاریهای درون پاركهای شهری و جنگلی و همچنین باغچههای منازل مناسب است.
این گیاه خاک مرطوب را دوست دارد و به آبیاری در حد متوسط نیاز دارد. قبل از آبیاری دقت کنید که سطح رویی خاک تا عمق چند سانتیمتری خشک شده باشد.هرس اين درختچه گلدار بايد بعد از پايان گلدهي صورت گيرد به اين ترتيب كه شاخههاي ضعيف و خشك شده را حذف ميكنند، محل برش بايد از محل انشعاب از شاخه اصلی يا از محل جوانهای كه به سمت خارج است انجام شود.
تکثیر از طریق کاشت بذر یا خوابانیدن شاخه صورت می پذیرد . در روش کاشت بذر ، می بایست در اسفند ماه در شاسی سرد با بستر کاشتی که حاوی خاک سبک می باشد با پوشش 3 میلیمتر کاشته شود . همچنین توسط خوابانیدن شاخه در اواخر خرداد ماه تا اواسط تیر ماه به تکثیر آن اقدام نمود .