تکثیرسنبل به وسيله پيازچه های محدود و كم آن صورت مي گيرد. معمولاً برای افزايش تعداد پيازچه ها می توان سطح قاعده پیاز را خارج کرد تا محل خراش تحریک به تولید پیازچه های جدید شود .
ابتدا پیازی سالم را انتخاب کنید و با قاشق یا چاقوی تیز مطابق شکل قاعده محل رشد پیاز را به اندازه 5 میلیمتر خارج کرده و آن محل را به صورت قاشق در آورید و سپس محل قاعده خارج شده را حذف کنید .
بشقاب یا سینی گرد انتخاب کنید و درون آن را از شن ریز شکری یا پرلیت ریز و آب بریزید.پیاز را با محلول قارچ کش ضد عفونی کنید و مطابق شکل طوری روی شن مرطوب قرار دهید که قاعده به صورت قاشق در آمده به طرف بالا باشد .پیاز ها را در مکان گرم و تاریک قرار دهید .
هر روز آب سینی را بازدید کنید .با جذب آب پیازچه هایی در اطراف محل قاشق مانند ایجاد خواهد شد که با کاشت آنها در گلدان پیاز جدید تشکیل خواهد گردید.تکثیر پیاز ها ممکن است 2 تا 3 ماه طول بکشد ، بهترین زمان برای برای این روش اواخر تابستان می باشد .