گیاهان حاوی آسپرین طبیعی
بیشتر افراد به محض احساس درد، از جمله سردرد و درد مفصل آسپرین یا
داروی ضدالتهابی دیگری مصرف می کنند
.
در اصل آسپرین از
گیاهانی مانند اسفرزه و پوست درخت بید مجنون به دست می آمد
.
بعدها با پیشرفت صنعت داروسازی به طور مصنوعی ساخته شد که سود
بیشتری را نصیب تولیدکنندگان کرد
.
ترکیب های طبیعی که در
لابراتوار ساخته و به عنوان دارو به بازار عرضه می شود؛ عارضه جانبی دارد.
خوشبختانه موادغذایی زیادی وجود دارد که حاوی سالیسیلات یا اسید سالیسیلیک است که
ماده فعال موجود در آسپرین است
.
موادغذایی حاوی آسپرین طبیعی شامل سیب، آواکادو،
میوه قره قاط، کلم بروکلی، گل کلم، گیلاس، فلفل، خیار، کشمش، خرما، انجیر، گریپ
فروت، کیوی، شیرین بیان، اسفرزه، پاپریکا، هلو،آلوی تازه و خشک، ترب قرمز، اسفناج،
توت فرنگی، زردچوبه، پوست درخت بید مجنون و کدو است
.
منبع
: