١٢/٤/١٤٤١ --- 12/10/2019 --- ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۹ آذر امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
تکثیر ارکیده از طریق کیکی ساقه
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  26  نفر
بازدید امروز :  1471  بازدید
بازدید دیروز :  12356  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
گیاهان دارویی >> گارلی كپ GARLICAP
 

گارلی كپ GARLICAP

 

گارلی كپ   :  GARLICAP

اشكال دارویی : كپسول 330 میلی گرمی 


موارد مصرف :

گارلی كپ در زیادی فشار خون ، زیادی چربی خون ، تصلب شرائین و پیشگیری از ترومبوز بكار می رود .

اجزاء فرآورده :

كپسول گارلی كپ حاوی 330 میلی گرم پودر سیر Allium sativum   می باشد .

مواد موثره :

تیو آللیلها و مشتقات آنها نظیر آلیئین ،‌آلیسین ، آجوئین ،‌دی آللیل دی سولفاید و دی آللیل تری سولفاید .

آثار فارماكولوژیك و مكانیسم اثر :

مطالعات نشان داده است كه سیر با اثر مستقیم روی عضلات صاف دیواره عروق باعث وازودیلاسیون عروق محیطی می گردد . به نظر می رسد  این دارو با باز نمودن كانالهای پتاسیم موجب هیپرپلاریزه شده پتانسیل غشا ( در حالیكه كانالهای كلسیم بسته شده اند ) و وازودیلاتاسیون عروق می گردد .

همچنین مطالعات در آزمایشگاه كه با عصاره آبی ، عصاره الكلی و یا پودرسیر انجام پذیرفته نشان داده است كهس یر از طریق فعال كردن نیتریك اكساید سنتتاز باعث افزایش تولید نیتریك اكساید و در نتیجه پایین آمدن فشار خون می گردد . این نتایج توسط در انسان نیز تایید گردیده است .

اثر سیر در كاهش كلسترول و تری گلیسیرید احتمالا از طریق مهار آنزیم های كلیدی سنتز كلسترول و سایدهای چرب مانندهیدروسكی متیل گلوتاریل كوآنزیم A و استیل كوآكربوكسیلاز ظاهر می شود .

سیر همچنین باعث تنظیم فسفولیپیدهای پلاسما و دیواره سلولی شده و موجب كاهش میزان LDL و VLDL  و افزایش میزان HDL می گردد .

سیر با افزایش فعالیت فیبرینولیتیكی ،‌افزایش زمان انعقاد و وقفه تجمع پلاكتی از ایجاد لخته جلوگیری می نماید .

تداخل دارویی :

در بیمارانی كه تحت درمان با سالیسیلیك اسید و یا سایر داروهای ضد انعقاد و داروهای پایین آورنده قند خون می باشند با احتیاط مصرف شود .

مقدارمصرف :

روزی 3 بار هربار 2-1 كپسول با یك لیوان آّب بعد از غذا میل شود .

موارد احتیاط :

مصرف زیاد سیر ممكن است باعث خونریزی پس از جراحی گردد .

عوارض جانبی :

با مقدار مصرف پیشنهاد شده عوارضی مشاهده نشده ولی مصرف مقادیر زیاد آن و یا در صورت خالی بودن معده ممكن است اختلالات گوارشی نظیر سوزش معده ، تهوع ،‌استفراغ و اسهال ایجاد نماید .

همچنین در افراد حساس واكنش های آلرژیك مانند درماتیت تماسی و حملات آسم با مصرف سیر گزارش شده است .

 موارد منع مصرف :

این فرآروده در افراد حساس به سیر و افراد مبتلا به زخم های حاد دستگاه گوارش ممنوعیت مصرف دارد .

 مصرف در حاملگی وشیردهی :

مطالعات كلینیكی در آزمایشگاه نشان داده است كه سیر موجب انقباضات رحمی می گردد . البته مطالعات كلینیكی و بالینی در این زمینه انجام نپذیرفته است ولی با این وجود مصرف سیر در زنان باردار و شیرده ممنوع است .

 



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت