١٩/١٢/١٤٤٠ --- 8/21/2019 --- ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد امروز
 
پایگاه اطلاع رسانی گل و گیاه، باغبانی و فضای سبز
Signup  Login  صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | لیست گیاهان  | تماس با ما  | RSS  | درباره ما
لینک های اصلی
جستجو  
آخرین مطالب
فوت و فن باغبانی امروز
شناخت آفت خطرناک سوسک شاخک بلند
تصویر روز
طراحی و اجرای فضای سبز
طراحی و اجرای فضای سبز
آمار بازدید سایت
بازدید کننده آنلاین :  64  نفر
بازدید امروز :  946  بازدید
بازدید دیروز :  10500  بازدید
تبلیغات متفرقه
تلگرام نارگیل
کود و عناصر غذایی >> کود میکرو جامد ریز مغذی
 

کود میکرو جامد ریز مغذی

 
کود میکرو جامد ریز مغذی :

این کود ترکیب کاملی از انواع عناصر میکرو میباشد و با مصرف آن ، نیاز معمول گیاه به عناصر فوق تواما" و همزمان برطرف می شود .
هریک از عناصر ریز مغذی ، نقش خاصی را در گیاه ایفاء می کنند و وجود این عناصر در حد کفایت برای کامل کردن چرخه رشد گیاه لازم است .


رشد گیاه ، تحت تأثیر آن عنصر غذایی است که گیاه برای آن محدودیت داشته باشد بنابراین اگر گیاهی حتی در شرایط مطلوب رشدی ، از نظر یک و یا چند عنصر کم مصرف در مضیقه باشد ، استفاده از کودهای ازته ، فسفره و حتی پتاسه کمکی در افزایش عملکرد نداشته و حتی گاهی موجب افت عملکرد نیز خواهد شد .

هر عنصر ضروری فقط زمانی می تواند نقش خود را در تغذیه گیاه بخوبی انجام دهد که سایر عناصر لازم به صورت متعادل و به نسبتهای کافی در اختیار گیاه باشند. پیشرفت دانش و فن آوری در مورد نقش عناصر ریز مغذی در محصولات کشاورزی ، استفاده و کاربرد کودهای شامل این عناصر را بطور گسترده ای افزایش داده است .

کمبود برخی از عناصر ریزمغذی مانند روی و آهن گسترش جهانی داشته و حدود یک سوم خاکهای کشاورزی جهان ، عمدتا" بدلیل آهکی بودن و یا مصرف بی رویه کودهای فسفاته با کمبود این عناصر روبرویند .

عناصر ریز مغذی علاوه برنقشی که در افزایش عملکرد کمی وکیفی محصولات کشاورزی دارند ، در سلامتی انسان و دام که از مواد اولیه گیاهی استفاده می کنند نیز تأثیر به سزایی دارند و این امربدلیل وارد شدن این عناصر به قسمتهای خوراکی گیاهان مانند دانه گندم و جو و حبوبات و یا قسمتهای خوراکی سبزیجات و یا میوه ها می باشد که به عنوان غذای روزمره مصرف می شوند .

بطورکلی نقش عناصر کم مصرف و ریزمغذی در محصولات کشاورزی به شرح ذیل خلاصه می شود :

افزایش تولید در واحد سطح

بهبود کیفیت محصولات کشاورزی ( افزایش پروتئین دانه گندم ، افزایش طول عمرانبارداری پیاز و سیب زمینی ، خوش خوراکی و ... )

غنی سازی محصولات کشاورزی

افزایش غلظت عناصر ریزمغذی درقسمتهای خوراکی گیاهان

تولید بذر با قدرت جوانه زنی و رشد بیشتر

کاهش غلظت آلاینده هایی نظیر نیترات و کادمیم درقسمتهای خوراکی محصولات کشاورزی

تأمین سلامتی انسان و دام که از محصولات غنی از عناصر ریزمغذی استفاده می کنند

افزایش مقاومت گیاهان نسبت به آفات و بیماریهای گیاهی وعوامل محیطی


روش مصرف

همراه با آب آبیاری 10 تا 20 کیلوگرم در هکتار مصرف شود

جهت زراعات مخلوط با خاک سطحی به میزان 50 تا 100 کیلوگرم در هکتار

جهت درختان و محصولات باغی بصورت چالکود همراه با کود حیوانی و گوگرد به میزان 100 تا 200 کیلوگرم در هکتار

مقدار مصرف این کود بسته به شدت کمبود عناصر ریز مغذی درخاک مصرف می شود



مطالب این صفحه را پسندیدم
Like
 
برای ثبت نظر و یا پرسش میبایست در سایت عضو باشید و به سیستم وارد شوید . ورود
 
 
فروشگاه اینترنتی نارگیل  
Loading
Loading
Nargil Logo gray

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به نارگیل است. استفاده از مطالب در رسانه های آموزشی با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه بلا مانع است
آخرین مطالب :


مقالات پر بازدید :


صفحه اصلی  | پرسش و پاسخ  | خدمات  | فروشگاه  | نقشه سایت  | تماس با ما  | RSS
فهرست گل و گیاه   |  نمایشگاههای گل و گیاه   |  اخبار گل و گیاه   |  مقالات گل و گیاه   |  مؤسسات گل و گیاه
ورود / عضویت